keskiviikko / 01. huhtikuuta / 2020

Ajankohtaista

Koronaviruksen vaikutukset kehittämishankkeisiin

20. maaliskuuta / 2020

COVID-19-tautiepidemialla voi olla vaikutuksia Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman kehittämishankkeisiin ja niissä tehtäviin matkoihin ja tilaisuuksiin. Koronavirustartunnan saamisen riski on kohonnut koko Euroopassa ja muualla maailmassa, joten matkustamista, vierailuja ja tapaamisia on tarpeen välttää.

Lue lisää
Yritystukihakija! Katso-valtuutus poistuu käytöstä 2.1.2020 - vaihda Suomi-fi-valtuutukseen nyt!

02. tammikuuta / 2020

Organisaatiot, joiden edustajaa ei ole rekisteröity kaupparekisteriin, jatkavat Katso-valtuutuksen käyttöä asioinnissa vuoden 2020 puolellakin.

Hyrrä-asiointipalvelu siirtyy käyttämään Suomi.fi-valtuutusta 2.1.2020 alkaen. Katso-valtuutus poistuu käytöstä vuoden 2020 aikana. Voit nyt tehdä tarvittavat valtuutukset, jotta saat Suomi.fi-valtuutuksen käyttöön heti vuoden 2020 alusta.

Lue lisääHankeneuvoja kylässä - rahoitusinfot marraskuussa torstaisin!

11. marraskuuta / 2019

Seuraavana Savonranta, Heinävesi, Kallislahti ja Enonkoski

Hae nyt Leader-rahoitusta Paikat kuntoon 2 -teemahankkeesta! Haku on avoinna 1.10.-20.12.2019. Se on tarkoitettu yleishyödyllisille yhdistyksille ja yhteisöille energiantalouden, esteettömyyden ja ympäristön tilan parantamiseen. Rahalla voi vaikkapa ehostaa yhteisiä kokoontumistiloja tai helpottaa niiden käytettävyyttä, torjua vieraslajeja, rakentaa lintutornin tai nuotiopaikan, kunnostaa kaivon tai uimapaikan.

Lue lisää

Kysy, tule käymään! Rahoituksen haku Yhdistys facebookissa Tapahtumat ja koulutukset
ELY EU Itä-Suomen kalatalousryhmä leader maaseutu.fi