maanantai / 21. lokakuuta / 2019

Ajankohtaista


Hei sinä siellä! Leader-ryhmäsi etsii uusia jäseniä.

07. maaliskuuta / 2019

Kiinnostaako kotiseutusi kehittäminen? Kaipaatko tietoa Leader-rahoituksen mahdollisuuksista, yhteisöllisyyttä ja eloa kylänraitille, kohtaamispaikkoja, uutta yrittäjyyttä tai harrastustoimintaa? Tunnetko maaseutusi kuin omat taskusi tai haluatko oppia tuntemaan?

Liity jäseneksi Leader-toimintaryhmään!

Jäsenenä olet mukana muuttamassa kehityksen suuntaa ja tukemassa maaseudun kehittämistoimintaa. Paikallistuntemuksesi, näkemyksesi ja kokemuksesi kotiseutusi kehittämisestä ovat meille tärkeitä. Sinulla on mahdollisuus hakeutua Piällysmies ry:n hallituksen jäseneksi ja olla päättämässä, millaisiin hankkeisiin Leader-rahoitusta suunnataan.

Lue lisää


Älykäs, palveleva ja kilpailukykyinen maaseutu?

20. joulukuuta / 2018

Älykyläverkosto kutsuu kylien toimijoita yhteistyöhön 5.-7.2.2019

Sastamalan Ellivuoressa järjestetään Euroopan älykylien verkoston (Smart Village Network, SVN) ensimmäinen tapaaminen 5.-7- helmikuuta 2019. Tapaamisen tarkoituksena on tukea kylien, kylätoimijoiden ja yhdistysten välistä yhteistyötä ja jakaa näkemyksiä ja kokemuksia siitä, millaisia älykkäitä ratkaisuja voidaan löytää maaseudun haasteisiin, mm. siihen miten palvelut maaseutualueilla saadaan säilymään tai jopa aiempaa paremmaksi.

Lue lisää

Kysy, tule käymään! Rahoituksen haku Yhdistys facebookissa Tapahtumat ja koulutukset
ELY EU Itä-Suomen kalatalousryhmä leader maaseutu.fi