tiistai / 21. toukokuuta / 2019

Ajankohtaista


Tervetuloa Lokaali 2018 -tapahtumaan Savonlinnaan 31.8. - 2.9.2018!

29. kesäkuuta / 2018

Lokaali on paikalliskehittäjien juhla, joka järjestetään 31.8. - 2.9.2018. jo 34. kerran, tällä kertaa Savonlinnassa ja lähiseudulla. Tapahtuma on tarkoitettu jokaiselle maaseudun kylien ja maaseutukaupunkien kehittämisessä mukana oleville ja siitä kiinnostuneelle. Viikonlopun mittaiseen tapahtumaan kuuluu retkiä ja juhlallisuuksia. Osallistujia Savonlinnaan odotetaan pari sataa eri puolilta Suomea.

Lue lisää

Vihreä Telakka tukee työ- ja toimintakykyä luontolähtöisten menetelmien avulla

07. toukokuuta / 2018

Piällysmies ry:lle on myönnetty tukea Vihreä Telakka -hankkeen toteuttamiseen Euroopan sosiaalirahastosta (ESR). Hankkeen tavoitteena on tukea ja parantaa työelämän ulkopuolella olevien työ- ja toimintakykyä luontolähtöisen toiminnan avulla sekä kehittää työllisyys- ja kuntoutuspalveluja tuottavien tahojen käyttöön luontolähtöisen kuntoutuksen toimintamalli. Hanke toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Savonlinnan kaupungin työllisyyspalveluiden kanssa ajalla 18.4.2018 - 31.12.2019. Hankepäälliköksi on valittu YTM Laura Vänttinen ja toiminnanohjaajina toimivat nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja Joose Pitkänen ja sosionomi, AMK Sara Kalpio.

Lue lisää


Piällysmies hakee kahta toiminnanohjaajaa (hakuaikaa jatkettu 19.4.2018 saakka)

06. huhtikuuta / 2018

Olemme hakeneet rahoitusta Euroopan sosiaalirahastosta Vihreä Telakka -hankkeeseen, joka alkaisi rahoituksen varmistumisesta riippuen huhti-toukokuussa 2018 ja kestäisi vuoden 2019 loppuun saakka. Hankkeen tavoitteena on hankesuunnitelman mukaisesti syrjäytymisvaarassa olevien sosiaalisen osallisuuden edistäminen ja toimintakyvyn parantaminen luontolähtöisten menetelmien avulla.

Lue lisääPiällysmies hakee hankepäällikköä

23. maaliskuuta / 2018

Olemme hakeneet rahoitusta Euroopan sosiaalirahastosta Vuohimäen Telakka –hankkeeseen, joka alkaisi rahoituksen varmistumisesta riippuen huhtikuussa 2018 ja kestäisi vuoden 2019 loppuun saakka. Hankkeen tavoitteena on hankesuunnitelman mukaisesti syrjäytymisvaarassa olevien sosiaalisen osallisuuden edistäminen ja toimintakyvyn parantaminen luontolähtöisten menetelmien avulla.

Lue lisää

Kysy, tule käymään! Rahoituksen haku Yhdistys facebookissa Tapahtumat ja koulutukset
ELY EU Itä-Suomen kalatalousryhmä leader maaseutu.fi