lauantai / 15. elokuuta / 2020

AjankohtaistaHankeneuvoja kylässä - rahoitusinfot marraskuussa torstaisin!

11. marraskuuta / 2019

Seuraavana Savonranta, Heinävesi, Kallislahti ja Enonkoski

Hae nyt Leader-rahoitusta Paikat kuntoon 2 -teemahankkeesta! Haku on avoinna 1.10.-20.12.2019. Se on tarkoitettu yleishyödyllisille yhdistyksille ja yhteisöille energiantalouden, esteettömyyden ja ympäristön tilan parantamiseen. Rahalla voi vaikkapa ehostaa yhteisiä kokoontumistiloja tai helpottaa niiden käytettävyyttä, torjua vieraslajeja, rakentaa lintutornin tai nuotiopaikan, kunnostaa kaivon tai uimapaikan.

Lue lisää

Hei sinä siellä! Leader-ryhmäsi etsii uusia jäseniä.

07. maaliskuuta / 2019

Kiinnostaako kotiseutusi kehittäminen? Kaipaatko tietoa Leader-rahoituksen mahdollisuuksista, yhteisöllisyyttä ja eloa kylänraitille, kohtaamispaikkoja, uutta yrittäjyyttä tai harrastustoimintaa? Tunnetko maaseutusi kuin omat taskusi tai haluatko oppia tuntemaan?

Liity jäseneksi Leader-toimintaryhmään!

Jäsenenä olet mukana muuttamassa kehityksen suuntaa ja tukemassa maaseudun kehittämistoimintaa. Paikallistuntemuksesi, näkemyksesi ja kokemuksesi kotiseutusi kehittämisestä ovat meille tärkeitä. Sinulla on mahdollisuus hakeutua Piällysmies ry:n hallituksen jäseneksi ja olla päättämässä, millaisiin hankkeisiin Leader-rahoitusta suunnataan.

Lue lisää

Kysy, tule käymään! Rahoituksen haku Yhdistys facebookissa Tapahtumat ja koulutukset
ELY EU Itä-Suomen kalatalousryhmä leader maaseutu.fi