tiistai / 17. syyskuuta / 2019

Ajankohtaista

Piällysmies-toimiston joulunaika

13. marraskuuta / 2018

Henkilökunta viettää lomaa joulun ja uudenvuoden aikaan

Sini Yläsaari lomalla 24.-30.12.2018, uudenvuoden aattona 31.12. etätyössä ja tavoitettavissa puhelimitse.

Lue lisää


Leader on toimintaa! Nuoret ideoivat ratkaisuja maaseudun haasteisiin

20. syyskuuta / 2018

Amaze Me Leader -nuoret kokoontuvat ajatushautomoon 22.9.

Ajatushautomossa kuulemme nuorten näkökulmia maaseudulla asumiseen sekä ratkaisemme maaseutualueiden haasteita yhdessä nuorten kanssa, keskustelemme työpajoissa ja haastamme päättäjät edistämään nuorten tulevaisuutta maaseutualueilla. Ratkaisukeskeisten työpajojen pääosassa ovat nuorten osallisuus, matkailu ja kulttuurimaisemat, taide, kulttuuri ja hyvinvointi, yhteisöt ja Leader-toiminta sekä luonto ja ympäristö.

Lue lisää


Tervetuloa Lokaali 2018 -tapahtumaan Savonlinnaan 31.8. - 2.9.2018!

29. kesäkuuta / 2018

Lokaali on paikalliskehittäjien juhla, joka järjestetään 31.8. - 2.9.2018. jo 34. kerran, tällä kertaa Savonlinnassa ja lähiseudulla. Tapahtuma on tarkoitettu jokaiselle maaseudun kylien ja maaseutukaupunkien kehittämisessä mukana oleville ja siitä kiinnostuneelle. Viikonlopun mittaiseen tapahtumaan kuuluu retkiä ja juhlallisuuksia. Osallistujia Savonlinnaan odotetaan pari sataa eri puolilta Suomea.

Lue lisää

Vihreä Telakka tukee työ- ja toimintakykyä luontolähtöisten menetelmien avulla

07. toukokuuta / 2018

Piällysmies ry:lle on myönnetty tukea Vihreä Telakka -hankkeen toteuttamiseen Euroopan sosiaalirahastosta (ESR). Hankkeen tavoitteena on tukea ja parantaa työelämän ulkopuolella olevien työ- ja toimintakykyä luontolähtöisen toiminnan avulla sekä kehittää työllisyys- ja kuntoutuspalveluja tuottavien tahojen käyttöön luontolähtöisen kuntoutuksen toimintamalli. Hanke toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Savonlinnan kaupungin työllisyyspalveluiden kanssa ajalla 18.4.2018 - 31.12.2019. Hankepäälliköksi on valittu YTM Laura Vänttinen ja toiminnanohjaajina toimivat nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja Joose Pitkänen ja sosionomi, AMK Sara Kalpio.

Lue lisää


Piällysmies hakee kahta toiminnanohjaajaa (hakuaikaa jatkettu 19.4.2018 saakka)

06. huhtikuuta / 2018

Olemme hakeneet rahoitusta Euroopan sosiaalirahastosta Vihreä Telakka -hankkeeseen, joka alkaisi rahoituksen varmistumisesta riippuen huhti-toukokuussa 2018 ja kestäisi vuoden 2019 loppuun saakka. Hankkeen tavoitteena on hankesuunnitelman mukaisesti syrjäytymisvaarassa olevien sosiaalisen osallisuuden edistäminen ja toimintakyvyn parantaminen luontolähtöisten menetelmien avulla.

Lue lisää

Kysy, tule käymään! Rahoituksen haku Yhdistys facebookissa Tapahtumat ja koulutukset
ELY EU Itä-Suomen kalatalousryhmä leader maaseutu.fi