lauantai / 15. elokuuta / 2020

Ajankohtaista


Älykäs, palveleva ja kilpailukykyinen maaseutu?

20. joulukuuta / 2018

Älykyläverkosto kutsuu kylien toimijoita yhteistyöhön 5.-7.2.2019

Sastamalan Ellivuoressa järjestetään Euroopan älykylien verkoston (Smart Village Network, SVN) ensimmäinen tapaaminen 5.-7- helmikuuta 2019. Tapaamisen tarkoituksena on tukea kylien, kylätoimijoiden ja yhdistysten välistä yhteistyötä ja jakaa näkemyksiä ja kokemuksia siitä, millaisia älykkäitä ratkaisuja voidaan löytää maaseudun haasteisiin, mm. siihen miten palvelut maaseutualueilla saadaan säilymään tai jopa aiempaa paremmaksi.

Lue lisää

Avaa luukku maaseudulle Maaseutukuriirin joulukalenterista!

30. marraskuuta / 2018

Joulukalenteri esittelee eteläsavolaisia yrityksiä ja hankkeita, joista valtaosa on saanut Euroopan maaseuturahaston tukea joko Leader-rahoituksen tai ELY-keskuksen myöntämien rahoitusten kautta. Pieni osa on saanut myös Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) tukea.

Lue lisää

Piällysmies-toimiston joulunaika

13. marraskuuta / 2018

Henkilökunta viettää lomaa joulun ja uudenvuoden aikaan

Sini Yläsaari lomalla 24.-30.12.2018, uudenvuoden aattona 31.12. etätyössä ja tavoitettavissa puhelimitse.

Lue lisää


Leader on toimintaa! Nuoret ideoivat ratkaisuja maaseudun haasteisiin

20. syyskuuta / 2018

Amaze Me Leader -nuoret kokoontuvat ajatushautomoon 22.9.

Ajatushautomossa kuulemme nuorten näkökulmia maaseudulla asumiseen sekä ratkaisemme maaseutualueiden haasteita yhdessä nuorten kanssa, keskustelemme työpajoissa ja haastamme päättäjät edistämään nuorten tulevaisuutta maaseutualueilla. Ratkaisukeskeisten työpajojen pääosassa ovat nuorten osallisuus, matkailu ja kulttuurimaisemat, taide, kulttuuri ja hyvinvointi, yhteisöt ja Leader-toiminta sekä luonto ja ympäristö.

Lue lisää


Tervetuloa Lokaali 2018 -tapahtumaan Savonlinnaan 31.8. - 2.9.2018!

29. kesäkuuta / 2018

Lokaali on paikalliskehittäjien juhla, joka järjestetään 31.8. - 2.9.2018. jo 34. kerran, tällä kertaa Savonlinnassa ja lähiseudulla. Tapahtuma on tarkoitettu jokaiselle maaseudun kylien ja maaseutukaupunkien kehittämisessä mukana oleville ja siitä kiinnostuneelle. Viikonlopun mittaiseen tapahtumaan kuuluu retkiä ja juhlallisuuksia. Osallistujia Savonlinnaan odotetaan pari sataa eri puolilta Suomea.

Lue lisää

Kysy, tule käymään! Rahoituksen haku Yhdistys facebookissa Tapahtumat ja koulutukset
ELY EU Itä-Suomen kalatalousryhmä leader maaseutu.fi