lauantai / 11. heinäkuuta / 2020

Hei sinä siellä! Leader-ryhmäsi etsii uusia jäseniä.

Kiinnostaako kotiseutusi kehittäminen? Kaipaatko tietoa Leader-rahoituksen mahdollisuuksista, yhteisöllisyyttä ja eloa kylänraitille, kohtaamispaikkoja, uutta yrittäjyyttä tai harrastustoimintaa? Tunnetko maaseutusi kuin omat taskusi tai haluatko oppia tuntemaan?

Liity jäseneksi Leader-toimintaryhmään!

Jäsenenä olet mukana muuttamassa kehityksen suuntaa ja tukemassa maaseudun kehittämistoimintaa. Paikallistuntemuksesi, näkemyksesi ja kokemuksesi kotiseutusi kehittämisestä ovat meille tärkeitä. Sinulla on mahdollisuus hakeutua Piällysmies ry:n hallituksen jäseneksi ja olla päättämässä, millaisiin hankkeisiin Leader-rahoitusta suunnataan.

Ilmoittamalla meille sähköpostiosoitteesi saat ensikäden tietoa maaseudun kehittämisrahoituksesta ja jäsenpostia Piällysmies ry:n ajankohtaisista asioista.

Teemme kerran vuodessa retken yhdistyksen jäseniä kiinnostavaan kohteeseen. Jossain muuallahan on saatettu keksiä keino vastata haasteeseen, johon me vielä mietimme ratkaisua! Leader-toimintaryhmäsi tekee yhteistyötä paitsi paikallisten ja lähialueiden yhteisöjen kanssa, myös valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Piällysmies ry:n jäseneksi voivat liittyä kaikki maaseudun ja oman alueensa kehittämisestä kiinnostuneet henkilöt, yhteisöt, yritykset ja kunnat.

Lisätietoa jäseneksi liittymisestä saat sivultamme http://www.piallysmies.fi/yhdistys/jaeseneksi

Kysy, tule käymään! Rahoituksen haku Yhdistys facebookissa Tapahtumat ja koulutukset
ELY EU Itä-Suomen kalatalousryhmä leader maaseutu.fi