lauantai / 30. toukokuuta / 2020

Piällysmiehessä on haettavana rahoitusta Suomen 100 -vuotisjuhlien järjestämiseen ja uimapaikkojen kunnostukseen

Teemahankkeessa ”Suomi 100 – juhlat pystyyn!”rahoitetaan yksityisoikeudellisten yhdistysten laite- ja kalustohankintoja sekä juhlavuoteen liittyvien tapahtumien kehittämisen kustannuksia.

Laite- tai kalustohankinta voi kustannusarvioltaan olla korkeintaan 4 000 euroa. Tukea laite- tai kalustohankintoihin voi saada 75 prosenttia. Omarahoitusosuuden kattaminen talkootyöllä ei ”Suomi 100 – nyt juhlitaan!” – teemahankkeessa ole mahdollista.  Alahankkeen kustannusarvio koostuu hankintahinnasta sekä mahdollisista rahti- ja asennuskuluista. Hakijan tulee perustella investoinnin tarpeellisuus ja siitä saatava hyöty myös muuten kuin pelkästään juhlavuoden tarpeita ajatellen.

Tapahtuman kehittämisen kustannukset voivat olla korkeintaan 3 000 euroa. Tukea kehittämiseen voi saada 100 prosenttia.

Kustannusten vähimmäismäärä on 500 euroa alahanketta kohden. Tuki maksetaan jälkikäteen maksukuitteja ja muita tarvittavia asiakirjoja vastaan.

Hakuaikaa 31.3.2017 saakka ja toteutusaikaa 31.1.2018 saakka.

 

Teemahankkeessa ”Yhteiset uimapaikat kuntoon rahoitetaan yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen pienimuotoisia rakennus- ja laiteinvestointeja, joiden kustannusarvio on 1 000 – 10 000 euroa.

Hankkeen kustannusarvio koostuu investoinnin hankinnoista sekä talkootyön osuudesta, josta hakijan tulee antaa selvitys hakemuksen yhteydessä.

Hankkeen julkinen tuki on 60 %:a ja hankkeen yksityisrahoitusosuus 40 %:a on katettava hakijan omalla rahoituksella, joka voi rakentamisen osalta olla kokonaan talkootyötä.

Hakuaikaa 30.4.2017 saakka ja toteutusaikaa 31.12.2018 saakka.

Lisätietoja mielellään antaa toiminnanjohtaja Teppo Leppänen, puh. 050 558 0636 tai teppo.leppanen@savonlinna.fi

Hakulomakkeet sivun alareunassa!!!

Vinkki: Lataa lomake omalle koneelle (napsauta hiiren vasemmalla painikkeella pdf -kuvaketta ja kun lomake avautuu, lataa se painamalla latauskuvaketta - kuvake, jossa nuoli alaspäin ruudun oikeassa yläkulmassa), niin lomake latautuu muotoon jossa siihen voi kirjoittaa. Täytetyn lomakkeen voi sitten tallentaa.

Teppo Leppänen
puh. 050 558 0636
sähköposti: teppo.leppanen@savonlinna.fi
 

 

 

 

 

Kysy, tule käymään! Rahoituksen haku Yhdistys facebookissa Tapahtumat ja koulutukset
ELY EU Itä-Suomen kalatalousryhmä leader maaseutu.fi