lauantai / 30. toukokuuta / 2020

Piällysmiehessä on tulossa hakuun 1.3.2016 kaksi uutta tukityyppiä

Teemahankkeessa ”Paikat kuntoon! rahoitetaan yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen pienimuotoisia rakennusinvestointeja, joiden kustannusarvio on välillä 1 000 - 10 000 euroa.

Hankkeen kustannukset voivat koostua investoinnin hankinnoista sekä talkootyön osuudesta.

Hankkeen julkinen tuki on 50 %:a ja hankkeen yksityisrahoitusosuus 50 %:a on katettava hakijan omalla rahoituksella, joka voi olla kokonaan talkootyötä. Hakijan tulee perustella investoinnin tarpeellisuus ja siitä saatava hyöty.

Toimenpiteiden tulee olla tehtynä 31.12.2017 mennessä.

Teemahankkeessa ”Pelit ja vehkeet rahoitetaan yksityisoikeudellisten yhdistysten pieniä kone- ja laiteinvestointeja sekä muun tarpeellisen toimintaa monipuolistavan ja tehostavan irtaimiston hankintaa.

Kustannukset hankinnasta on oltava alle 5 000 euroa. Hankkeen julkinen tuki on 60 %:a ja hankkeen yksityisrahoitusosuus 40 %:a on katettava hakijan omalla rahoituksella. Omarahoitusosuuden kattaminen talkootyöllä ei "Pelit ja vehkeet" -hankkeessa ole mahdollista. Hankkeen kustannusarvio koostuu hankintahinnasta sekä mahdollisista rahti- ja asennuskuluista. Hakijan tulee perustella investoinnin tarpeellisuus ja siitä saatava hyöty.

Tällä rahoituksella voi hankkia kylätaloille tai muihin yhteisiin tiloihin muun muassa:

  • huonekaluja ja astiastoja,
  • ilmalämpöpumppuja energiatehokkuuden ja viihtyvyyden lisäämiseksi,
  • harrastusvälineistöä,
  • koneita tai laitteita helpottamaan yhteisten kokoontumistilojen ja harrastuspaikkojen hoitoa ja kunnossapitoa,
  • yhdistysten käyttöön tietokoneita, ohjelmia, skannereita, tulostimia tai muita laitteita helpottamaan ja tehostamaan sähköistä asiointia
  • sekä muita yhdistyksen toimintaa monipuolistavia ja tehostavia pelejä ja vehkeitä, jotta nuoria saataisiin paremmin mukaan toimintaan

Toimenpiteiden tulee olla tehtynä 31.12.2016 mennessä.

Hakuaika molempiin tukiin on 1.3. - 30.4.2016.

Lisätietoja mielellään antavat toiminnanjohtaja Teppo Leppänen, puh. 050 558 0636 tai teppo.leppanen@savonlinna.fi ja toimistosihteeri/hankeneuvoja Anne Mutka, puh. 044 976 6880 tai anne.mutka@savonlinna.fi

Vinkki: Lataa lomake omalle koneelle (napsauta hiiren vasemmalla painikkeella pdf -kuvaketta ja kun lomake avautuu, lataa se painamalla latauskuvaketta - kuvake, jossa nuoli alaspäin ruudun oikeassa yläkulmassa), niin lomake latautuu muotoon jossa siihen voi kirjoittaa. Täytetyn lomakkeen voi sitten tallentaa.

Kysy, tule käymään! Rahoituksen haku Yhdistys facebookissa Tapahtumat ja koulutukset
ELY EU Itä-Suomen kalatalousryhmä leader maaseutu.fi