lauantai / 06. kesäkuuta / 2020

Piällysmies hakee hankepäällikköä

Olemme hakeneet rahoitusta Euroopan sosiaalirahastosta Vuohimäen Telakka –hankkeeseen, joka alkaisi rahoituksen varmistumisesta riippuen huhtikuussa 2018 ja kestäisi vuoden 2019 loppuun saakka. Hankkeen tavoitteena on hankesuunnitelman mukaisesti syrjäytymisvaarassa olevien sosiaalisen osallisuuden edistäminen ja toimintakyvyn parantaminen luontolähtöisten menetelmien avulla.

Hankkeeseen tarvitaan hankepäällikkö sekä kaksi toiminnanohjaajaa. Haemme nyt ensin hankkeeseen hankepäällikköä. Hankepäällikkö vastaa hankesuunnitelman mukaisesti hankkeen kokonaisuudesta ja huolehtii siitä, että hankkeen tavoitteet ja toimenpiteet toteutuvat. Tehtäviin kuuluvat kaikki kehittämishankkeen työtehtävät, kuten hankeraportointi, taloudenpito, viestintä ja yhteistyöverkostojen kehittäminen. Hankepäällikkö toimii toiminnanohjaajien lähiesimiehenä.

Edellytämme hankepäälliköltä soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vähintään kahden vuoden työkokemusta, luonnon tuntemusta, sosiaalisia taitoja sekä joustavaa ja itsenäistä työotetta. Eduksi katsotaan vapaaehtoistyökokemus, ensiaputaidot sekä hygieniapassi. Työsuhteen hoitaminen edellyttää oman auton käytön mahdollisuutta.

Työsuhteessa noudatettava työehtosopimus: AVAINTES

Työsuhteessa on 4 kuukauden koeaika.

Hakemukset ansioluetteloineen (ei todistusjäljennöksiä) tulee toimittaa 3.4.2018 klo 16.00 mennessä:

teppo.leppanen@savonlinna.fi tai

postitse Piällysmies ry, Puistokatu 1, 57100 SAVONLINNA

Määräajan jälkeen tulleita hakemuksia ei oteta huomioon.

Lisätietoja antaa

toiminnanjohtaja Teppo Leppänen

p. 050 558 0636, www.piallysmies.fi

Kysy, tule käymään! Rahoituksen haku Yhdistys facebookissa Tapahtumat ja koulutukset
ELY EU Itä-Suomen kalatalousryhmä leader maaseutu.fi