lauantai / 30. toukokuuta / 2020

Teemahankkeiden hakuaika jatkuu huhtikuun loppuun saakka

Haussa olevalla teemahankerahoituksella tuetaan Suomen 100 -vuotisjuhlien järjestämistä ja uimapaikkojen kunnostusta. Hankkeiden hakuaikaa jatketaan 30.4.2017 saakka. Maaliskuun loppuun mennessä tulleet hakemukset Piällysmiehen hallitus käsittelee kokouksessaan 26. huhtikuuta ja huhtikuussa saapuneet hakemukset käsitellään toukokuun lopussa.

Teemahankkeessa ”Suomi 100 – juhlat pystyyn!”rahoitetaan yksityisoikeudellisten yhdistysten laite- ja kalustohankintoja, pieniä rakennusinvestointeja sekä juhlavuoteen liittyvien tapahtumien kehittämisen kustannuksia.

Laite- tai kalustohankinta ja rakennusinvestointi voi kustannusarvioltaan olla korkeintaan 4 000 euroa. Tukea laite- tai kalustohankintoihin sekä rakentamiseen voi saada 75 prosenttia. Omarahoitusosuuden kattaminen talkootyöllä on mahdollista vain rakentamisen osalta.  Alahankkeen kustannusarvio koostuu laitteen tai kaluston hankintahinnasta, mahdollisista rahti- ja asennuskuluista sekä rakentamisesta.  Hakijan tulee perustella investoinnin tarpeellisuus ja siitä saatava hyöty myös muuten kuin pelkästään juhlavuoden tarpeita ajatellen.

 

Tapahtuman kehittämisen kustannukset voivat olla korkeintaan 3 000 euroa. Tukea kehittämiseen voi saada 100 prosenttia.

Kustannusten vähimmäismäärä on 500 euroa alahanketta kohden. Tuki maksetaan jälkikäteen maksukuitteja ja muita tarvittavia asiakirjoja vastaan.

Hakuaikaa 30.4.2017 saakka ja toteutusaikaa 31.1.2018 saakka.

 

Yhteiset uimapaikat kuntoon -teemahankkeessa rahoitetaan yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen pienimuotoisia rakennus- ja laiteinvestointeja, joiden kustannusarvio on 1 000 – 10 000 euroa. Hankkeen kustannusarvio koostuu investoinnin hankinnoista sekä talkootyön osuudesta, josta hakijan tulee antaa selvitys hakemuksen yhteydessä.

Hankkeen julkinen tuki on 60 %:a ja hankkeen yksityisrahoitusosuus 40 %:a on katettava hakijan omalla rahoituksella, joka voi rakentamisen osalta olla kokonaan talkootyötä.

Hakuaikaa 30.4.2017 saakka ja toteutusaikaa 31.12.2018 saakka.

 

Hakulomakkeet sivun alareunassa

Vinkki: Lataa lomake omalle koneelle (napsauta hiiren vasemmalla painikkeella pdf -kuvaketta ja kun lomake avautuu, lataa se painamalla latauskuvaketta - kuvake, jossa nuoli alaspäin ruudun oikeassa yläkulmassa), niin lomake latautuu muotoon jossa siihen voi kirjoittaa. Täytetyn lomakkeen voi sitten tallentaa.

 

Lisätietoja:

Sini Yläsaari

puh. 044 976 6880

sini.ylasaari@savonlinna.fi

 

Teppo Leppänen

puh. 050 558 0636

sähköposti: teppo.leppanen@savonlinna.fi

Kysy, tule käymään! Rahoituksen haku Yhdistys facebookissa Tapahtumat ja koulutukset
ELY EU Itä-Suomen kalatalousryhmä leader maaseutu.fi