tiistai / 07. helmikuuta / 2023

NuorisoLeader - HAKU AUKI!

Leader%2C nuoriso

NuorisoLeader on tuki nuorten omalle toiminnalle ja nuorten mahdollisuus vaikuttaa omaan elinympäristöön ja sen viihtyvyyteen. NuorisoLeaderillä kehitetään kotiseutua nuorten valitsemasta näkökulmasta.

Tukea 10-25 -vuotiaiden nuorten omaehtoisiin, itse suunnittelemiin ja toteuttamiin hankkeisiin on haettavissa tämän sivuston kautta. Rahoitusta voi hakea vähintään kolmen nuoren ja vastuuaikuisen muodostama ryhmä sekä nuori yrittäjä yksin. Hankkeen suunnittelevat ja toteuttavat nuoret, aikuinen toimii tukena rahoituksen hakemisessa ja hankkeen raportoinnissa.

Voit hakea rahoitusta vaikkapa tapahtuman toteuttamiseen, harrastusvälineiden hankintaan tai pienimuotoiseen yritystoimintaan - pääasia että toiminta on konkreettista ja toteutettavissa.

Tukea ideallesi voit saada 100-500 euroa / hanke. Tuesta 70% maksetaan etukäteen ja 30% projektin päätyttyä kuitteja ja raporttia vastaan.

Ennen lomakkeen täyttöä lue huolellisesti NuorisoLeaderin säännöt. Löydät ne tämän sivun alalaidasta.

5 faktaa Nuoriso-Leaderistä

- voitte hakea rahoitusta, kun ryhmässä on vähintään kolme 10-25 -vuotiasta nuorta ja vastuuaikuinen

- nuoret yrittäjät (NY) ja 4H-yrittäjät yksin (nimetyn vastuuaikuisen tuella)

- rahoitusta voi saada vain *nuorten itse* suunnittelemaan ja toteuttamaan, päihteettömään toimintaan sekä toimintaan liittyviin tarvikkeisiin

- avustus käytetään siihen tarkoitukseen, mihin se on haettu ja hanke raportoidaan toteuttamisen jälkeen Piällysmies ry:lle. Hakijan tulee palauttaa käyttämättä jäänyt osuus avustuksesta.

- hakuaika on neljä kertaa vuodessa (helmikuun, toukokuun, elokuun ja marraskuun loppu) ja päätös avustuksesta ilmoitetaan hakijalle kuukauden kuluessa hakuajan päättymisestä

Vuoden paras nuorisohanke palkitaan 250€ jatkototeutusavustuksella!

 

TÄSTÄ HAKULOMAKKEESEEN - HAE PROJEKTIISI RAHOITUSTA!

Kysy, tule käymään! Rahoituksen haku Yhdistys facebookissa Tapahtumat ja koulutukset
Maaseuturahasto Leader