tiistai / 04. lokakuuta / 2022

Jäseneksi

SavonLuotsi Leader ry:n jäseneksi voivat liittyä kaikki oman kotipaikkakunnan maaseudun kehittämisestä kiinnostuneet henkilöt, yhteisöt, yritykset ja kunnat.

• Hae jäsenyyttä vapaamuotoisesti sähköpostilla, verkossa täytettävällä jäsenhakemuksella tai tulostamalla paperihakemus ja palauttamalla se postitse tai sähköpostitse SavonLuotsi Leader ry:lle.
  • Yhdistyksen hallitus päättää seuraavassa kokouksessaan jäseneksi ottamisesta.
  • Kun sinut on hyväksytty jäseneksi, saat postitse laskun jäsenmaksun suorittamiseksi.
  • Jäsenmaksunsa suorittaneille saapuu postitse kutsu yhdistyksen kokouksiin keväällä ja syksyllä.
  • Ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi saat uutiskirjeitä yhdistyksen ajankohtaisista asioista.
  • Teemme jäsenretkiä yhdistyksen jäseniä kiinnostavaan kohteeseen. Voit ehdottaa meille kiinnostavia vierailukohteita tai muuta jäsenistöä koskevaa toimintaa!

Lisätietoa jäsenyydestä:

hankeneuvoja Sini Yläsaari p. 044-9766 880.

Liity jäseneksi!

Voit hakea jäseneksi lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen henkilötietoineen sähköpostilla jäsenvastaavalle: sini.ylasaari(at)savonlinna.fi

tai

täyttämällä jäsenhakemus verkossa

tai

Tulosta tämän sivun alareunasta löytyvä jäsenhakemuslomake, täytä ja allekirjoita se ja lähetä postitse tai sähköpostitse SavonLuotsi Leader ry:n toimistolle.

Vuotuiset jäsenmaksut

Yksityiset henkilöt:10 euroa

Yhteisöt ja yritykset: 25 euroa

Kunnat: 0,25 euroa asukasta kohti