tiistai / 21. marraskuuta / 2017

Jäseneksi

Piällysmies ry:n jäseneksi voivat liittyä kaikki maaseudun ja oman alueensa kehittämisestä kiinnostuneet henkilöt, yhteisöt, yritykset ja kunnat

• Tulosta tämän sivun alareunasta löytyvä jäsenhakemuslomake, täytä ja allekirjoita se ja lähetä se joko postitse tai sähköpostitse Piällysmies ry:n toimistolle.
  • Yhdistyksen hallitus päättää tämän jälkeen seuraavassa kokouksessaan jäseneksi ottamisesta.
  • Kun sinut on hyväksytty jäseneksi, saat postitse laskun jäsenmaksun suorittamiseksi.
  • Jäsenmaksunsa suorittaneille saapuu postitse kutsu yhdistyksen kokouksiin keväällä ja syksyllä.
  • Ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi saat uutiskirjeitä Piällysmies ry:n ajankohtaisista asioista.
  • Teemme kerran vuodessa jäsenretken yhdistyksen jäseniä kiinnostavaan kohteeseen. Retket ovat olleet erittäin suosittuja!

Vuotuiset jäsenmaksut

Yksityiset henkilöt:10 euroa

Yhteisöt ja yritykset: 25 euroa

Kunnat: 0,25 euroa asukasta kohti